søndag den 19. februar 2012

Lissabon tur/retur del 2

Så er jeg hjemvendt til de kølige himmelstrøg...

Må starte med at sige at mine bekymringer blev gjort til skamme, selvfølgelig blev de det... Tina og tøserne klarede det bare super, de er bare for seje, hvilket jeg jo godt viste inderst inde, men har sikkert fortrængt det, for kan jeg virkelig være periodisk uundværlig ?

Selvfølgelig kan jeg det, og hey det er ok, og selvom selverkendelsen skulle have et los bagi, så er det en fantastisk gave at få...Selvom der nok går en rum tid inden jeg igen benytter mig af de muligheder det giver :)

Havde en fantastisk tur, varme, sol og god mad i selskab med en mand der betyder mere for mig end jeg nogensinde har fortalt ham, fordi vi aldrig har været super gode til at snakke sammen og når vi har, har det hele tit drejet sig om praktiske ting, men sådan tror jeg mange drenge har med deres fædre :) Men en kæmpe tak skal han have for at give mig denne chance, for endnu engang i mit "Emelie-liv", at flytte mine egne grænser. Også en stor tak til min mor, der trods et skrantende helbred, hjalp så meget til...

Nå inden det kommer til at lyde som en takketale til en filmfestival må jeg heller slutte, med et par "vise ord"

Livet med et handicappet barn har mange sider, sider der skal vendes og vurderes i livets bog, men kommer der en mulighed for at skrive et nyt kapitel, så gør noget ved det...Tag chancen for fanden...Det betaler sig !

TT

3 kommentarer:

 1. Kære Thomas!
  Som mor til en handicappet dreng, der også blogger, vil jeg glæde mig til at følge din blog ;) ... Det er så dejligt befriende at dele ...
  De bedste hilsner
  Rikke
  rikkestruve.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke
   Har også set din blog ;) Som jeg bestemt lige skal kigge lidt mere i og følge i fremtiden... Og ja det er en befrielse at kunne dele både op og nedture... Blog'ning er en perfekt terapiform... Så i brugte en RollTalk, sådan en har Emelie også, det er dog den store øjenstyringsmodel.... God ide med et netværk omkring RollTalk og programsnedker for Kommunens folk aner stort set intet om det og KCH bistand er dyr :)

   Mvh Thomas

   Slet
  2. Hej Thomas,
   Ja, at skrive er rigtig godt ... Og det er endnu bedre når nogen læse og kan bruge det vi skriver ... SKØNT ;)
   Hvor bor I ??? ... I er velkomme til at deltage i et af de netværk jeg har været med til at opstarte !! ... Skriv evt. til mig på rikkestruve@mail.dk ... De er gratis og der deltager både forældre, lærer, pædagoger og talekonsulenter ... Så det giver ret meget ;)
   Dbh
   Rikke

   Slet