søndag den 29. januar 2012

Er dobbeltmoral virkelig dobbelt så godt ?

Ved godt at udtrykket, "moral er godt, dobbeltmoral er dobbelt så godt, er så tyk af ironi at det er skærefast, men...

Nå men for at gøre en lang historie endnu længere...

VI har jo denne her bus, bus og bus det er måske så meget sagt, men de fylder da lidt... I Nannas børnehave har lederen, på eget initiativ, valgt at hænge sedler op hvor man opfordre de andre forældre til at undlade at benytte handicappladsen, da de nu havde fået et forældrepar der kunne have brug for den.

Jeg vil da indrømme det kostede nogle krøllede tæer, for det var altså ikke noget jeg havde bedt om, men må da indrømme at det var da rart at kunne holde på en plads hvor man kan komme til Emelie og hendes kørestol. Rigtig mange forældre kom over til mig efterfølgende og undskyldte at de havde haft holdt på pladsen... Rolig nu :)

En enkelt mor, som brugte pladsen meget trods flere tomme pladser, har dog ikke taget så godt imod det... Indrømmer gerne at vi maks bruger pladsen 2-3 gange om ugen, men jeg understreger lige igen at vi ikke selv har bedt om det :)

Hun parkere lige op til indgangen så bagenden af hendes bil rager ind over p-pladsen, det er så hvad det er, det kan jeg kun grine af... Men nu kommer vi til sagens kerne...

Den anden morgen, hvor jeg parkere på en anden plads, som jeg altid gør når jeg IKKE har Emelie med, kommer hun over til mig og siger surt : " Hvis vi aligevel ikke har tænkt os at bruge den plads, så kunne hun jo lige så godt" Der så jeg lige den lille vrede mand i mig springe ud og tage kvælertag på hende... Istedet stod jeg helt paf...lamslået og anede virkeligt ikke hvad jeg skulle sige... Fik en klump i halsen og kunne mærke mine tårekanaler snappe efter luft...

Havde lyst til at skrige hende ind i hovedet, at hvis hun var så doven at hun ikke gad gå de 5-10 skridt ekstra skulle hun nok til at få sig et liv... Rystede bare på hovedet, mumlede nogle få uforståelige gloser og gik ind i børnehaven...

Måtte lige vende det med pædagogen på stuen og igen med Tina da jeg kom hjem... Men nu kan jeg heldigvis kun grine af det, og måske have lidt ondt af den stakkels kvinde....

TT

3 kommentarer:

 1. Ih altså !!!! Nogen folk !!!! NÆSTE gang der er møde og hvis hun er der så sig noget så hun kan få røde ører over for de andre..
  Hun er jo super egoist... Hun skal da lige ha lov at mærke en ydmygelse..

  SvarSlet
 2. Trist at andre forældre har så "travlt" at de ikke kan vise hensyn.

  SvarSlet
 3. De madammer er ALLE vegne. Vi danskere bliver federe, fordi vi har et indbygget gen, der gør, at vi SKAL holde på den nærmeste plads i forhold til indgangen. Pyt med handicapskilte, parkering forbudt eller andet.
  Du skal ikke have dårlig samvittighed. Handicappladsen er jo til ALLE med handicapkort, og af princip 8ved ikke om det også er ved lov), så smider man ikke sin bil på handicap pladsen, for du ved jo aldrig, hvornår der kommer en og skal holde der. Slut prut. Hun skulle skamme sig.

  SvarSlet