tirsdag den 27. maj 2014

Blandede bolsjer med et positivt tilsnit og lidt gammelt hittegods ;)

Et positivt glimt i en katotisk hverdag


I en hverdag af kaos og familiefnider hvor folk seriøst burde opføre sig så det afspejler de tal der står i deres dåbsatest, er det rart i glimt at møde mennesker og steder der lyser op, sådan en oplevelse vil jeg gerne dele med jer :)


Min kære gamle far har rundet de 70 og det skulle naturligvis fejres, han havde inviteret os på hotel i hele weekenden, en oplevelse der for de fleste er lig med hygge og afslapning, men sådan spiller klaveret ikke for os, det er ligmed hårdt fysisk arbejde (ingen hjælpemidler) og en herligt overstimuleret pige :)
Heldigvis var der et handicapværelse på hotellet, eller rettere sagt et værelse med trægulv og en bøjle på toilet thats it... Men det gjorde da at vi lige kunne være der :)
en når man har kørestol, to kufferter og 3 senge så er 16m2 hurtigt opbrugt, men når man får turen foræret så kan man på forhånd overskue det meste :)
Selve optakten til turen var rimelig kaotisk, Emelie havde en lortenat med anfald og andet "godt", lillesøster fik halsbetændelse IGEN denne gang undgik vi heldigvis kramperne, men ned og få en omgang penicilin og så afsted... Undervejs koksede aircondition og GPS i en sær sammensværgelse, førstnævnte nægtede at virke og sidstnævnte mente at vi skulle køre af motorvejen og pløje gennem bytrafikken i Ballerup og omegn... Altså KØ, HEDE OG SURE UNGER i skøn forening ;)


På hotellet er hovedindgangen forbundet med en 12 trins høj trappe, så handicap indgangen er en dør omme ved køkkenet og en elevator med deler med personalet selvsamme køkken, den var i øvrigt hver anden gang fyldt op med vogne og sevice som lige skulle mokkes ud:)
Nå men til det positive... Var på anden dagen på en restaurent, vejret var dejligt og selvom det ikke var nemt at finde, men vi fandt det til sidst ved golfbanen ;) De havde dækket op til os både inden og ude, men da vejret var blevet godt valgte vi den udendørs servering... Og så begyndte et af hverdagens små mirakler...
Super sservice, ville nærmest stå på hovedet for, super dejlig mad, gode priser og et personale der i den grad får folk til at føle sig velkomene :) Fik Emelies mad genopvarmet og ikke bare i microbølge ovn, men tilbage i ovnen med det, legede med børnene, talte til Emelie istedet for at tale ned til hende og fik generelt os alle til at føle os godt tilpas... Selv kokken kom ud i en pause og hjalp børnene med at reperarer en dukke der var gået i stykker... Jeg er målløs! Og egentlig ikke særlig god til at beskrive den slags oplevelser ;)


Men en kæmpe tak til restaurent Pibemøllen i Helsinge, besøg dem hvis i er der... Det er virkelig det hele værd, de redede i hvert fald et lidt bøvlet og kaotisk weekend for os!


Hittegods


Vi vokser hele tiden med de opgaver vi får, nogle gange tager vi nogle dårlige beslutninger, men de allerfleste gange er vi de ultimative superforældre
For 5 år siden var Emelie så svag af alle de lungebetændelser hun havde at vi frygtede at det skulle koste hende livet, lægerne vaar også bekymrede... Det fik os til at træffe det valg at indstille Emelie til en stamcelle operation i Tyskland...


"Heldigvis" gik forsøget i vasken og klinikken blev lukket af myndighederne, især set i lyset af de bivirkninger og senere dødsfald der kom i kølvandet på de bahndlinger der blev genneført... Emelie har i dag kun et få antal krontrolerede lungebetændelser om året.... At der så er kommet en masse andre ting til er så en helt anden sag...


Fandt dette videoklip, fra et DR program vi deltog i, da jeg ryttede op i vores youtubekonto, hvor var vi bange dengang og desperate men også en lille smule naive, men vi forsøger vel altid at gøre det bedste... De fleste penge kom retur til "sponsorene" og de resterende vi fik lov at beholde gik til Emelies trænings"hest" :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar